Vremea se răcește, la munte vin ninsorile. Zonele în care va ploua

0 2,626

În zonele de munte, prindem vreme mai bună, un pic de soare şi lapoviţă doar prin Apuseni şi în nordul Orientalilor. De mâine încep să apară ninsorile.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

Miercuri, în țară se menţine vremea mohorâtă. O să plouă temporar în sud şi sud-vest, ceva ploi apar şi prin estul ţării, dar la munte începe să ningă. Nu scăpăm nici de ceaţă, iar presiunea atmosferică va fi în scădere. Scad uşor şi temperaturile.

Joi, precipitaţiile se extind. În Oltenia, Muntenia şi Dobrogea va ploua, dar în celelalte zone vor fi ploi cu lapoviţă. Poleiul poate apărea frecvent, se intensifică şi vântul, iar maximele termice se opresc pe la 12 grade.

Vineri, atmosfera se mai degajează, temperaturile urcă uşor, şi abia pe seară şi în noaptea următoare se întorc ploile. Vremea va fi schimbatiare, în ansamblu.

În Bucureşti, miercuri se anunţă vreme cam neplăcută. Sunt semne de ploaie, se porneşte şi vântul, iar la începutul zilei va fi din nou ceaţa.

Joi vin alte ploi, slabe şi temporare, însă vremea rămâne închisă şi maximă se opreşte pe la 6 grade.

Vineri prindem şi un pic de soare, mai scad şansele de ploaie şi se face mai cald. Vom avea 9 grade ziua şi în jur de 5 grade noaptea.

La munte, apar, treptat, ninsorile. De miercuri, vremea se răceşte, norii se înmulţesc şi domină lapoviţă. La peste 1200 metri atitudine va ninge. Mare atenţie la polei.

Joi sunt anunţate ninsori şi lapoviţă cam peste tot pe la munte. Vântul prinde putere şi temperaturile rămân modeste.

Vineri se arată soarele din când în când, iar lapoviţa revine abia la apropierea nopţii. Sunt vizate masivele vestice şi cele nordice.

loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.