Un om fără adăpost a întrebat un casier ce poate cumpăra cu 2 lei. Răspunsul te va face să plângi.

0 541

Michelle Resendez este mama lui Matthew. Ea fiind mândră de fiul său, a distribuit poza lui cu un bacșiș. Acești bani băiatul i-a primit de la un client, care a fost martor al unui act ce se întâmplă rar în zilele noastre. Matthew a fost recompensat pentru o faptă cu adevărat bună.

„Momentul de mândrie al mamei. Matthew era la serviciu în această după-amiază, când în restaurant a intrat un om al străzii și a întrebat dacă există ceva în meniu ce ar putea cumpăra cu doar 2 lei.

Băiatul l-a întrebat ce și-ar fi dorit să-și comande dacă ar avea bani, iar răspunsul a fost simplu: orice pentru a liniști durerea de la foame. Atunci Matthew a comandat niște porții consistente și a plătit cu cardul său pentru acel bărbat.

El i-a dat nota și l-a rugat să se așeze și să se relaxeze. Povestea se putea sfârși atunci și chiar foarte bine, dar o femeie l-a urmărit pe fiul meu în timp ce acesta plasa comanda.

Acea femeie a scris companiei despre angajatul lor, care a dat dovadă de o grijă deosebită față de clienți și în același timp l-a răsplătit cu un bacșiș generos. Sunt atât de mândră să fiu mama lui și pentru faptul că am crescut un om cu inimă mare”.

Bunătatea este mereu răsplătită!

loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.