Un medic infectat cu COVID-19 a dezvăluit ce simptome a avut în fiecare zi de la diagnosticare

0 18,142

Doctorul a împărtășit pe rețelele de socializare prin ce trece de când a fost diagnosticat cu COVID-19 în timp ce își trata pacienții.

Un doctor din Spania infectat cu coronavirus și-a prezentat simptomele, pe internet, pentru a le arăta tuturor că nu este deloc de glumit cu COVID-19.

Medicul a arătat și cum i-a afectat temutul virus plămânii în numai câteva zile, dar și de decizie a luat atunci când a aflat că este infectat. În vârstă de 35 de ani, medicul Yale Tung Chen a aflat că are COVID-19 în timp ce își trata pacienții la Spitalul Universitar „La Paz” din Madrid.

În plus, pentru a arăta cât de gravă este situația, medicul Chen a postat și footgrafii ale plămânilor săi.

Medic infectat

În cea de-a doua zi de autoizolare, medicul a scris: „Ziua 2 după ce am fost diagnosticat cu COVID-19. Durere mai slabă în gât, tuse și durere de cap, fără dificultăți respiratorii sau durere în piept”. Însă, medicul a precizat că a început să observe schimbări în plămânii săi, precum linia pleurală îngroșată.


Apreciază și distribuie !
Medic infectat

În cea de-a treia zi de la diagnosticul COVID-19, medicul a scris că nu mai avea durere în gât ori durere de cap. A fost chinuit de tuse, fără dificultate în respirație sau durere în piept. „A început diareea, tusea a început să mă lase. Aceleași modificări la plămâni”, a mai scris el.

Medic infectat

„Ziua 4 după diagnosticul de coronavirus. Mai multă tuse și foarte multă oboseală. Fără dispnee sau durere în piept”, a mai scris el, arătând alte modificări mici la plămânii săi.

Medicul și-a dat afară familia, pentru a-i feri pe cei dragi

Medicul a mai spus că după ce familia lui a fost testată negativ cu coronavirus, i-a determinat pe cei dragi să părăsească locuința și să îl lase singur în carantină.

„I-am dat afară pe toți. Au plecat la rude. Acum am toată casa pentru mine – ceea ce este minunat, că am tot spațiul la dispoziție”, a spus el.

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.