Și-a pierdut tatăl și a fost devastată de această veste. După cinci ani, de ziua ei de naștere, s-a trezit acasă cu un buchet de flori și o scrisoare. A încremenit când a văzut de la cine sunt:

0 2,882

Nu există nicio dragoste mai mare decât cea dintre un părinte și copilul său, iar acea dragoste dăinuie dincolo de timp și de cei din jur.

Atunci când avea 16 ani, tatăl său a murit din cauza unei boli extrem de grave. Bailey Sellers a fost devastată de această pierdere deoarece era vârsta la care avea cea mai mare nevoie de părintele său.

Timp de cinci ani, aceasta a primit în fiecare an de ziua de naștere câte o felicitare și un buchet de flori de la tatăl său. Acest gest era un ultim gest de-al bărbatului de a demonstra cât de mult o iubește și cât de rău îi pare că nu poate sărbtori alături de ea.

La aniversarea de 21 de ani, Bailey a primit ultimele flori de la tatăl său, alături de un mesaj emoționant de o felicitare. Tânăra a decis să își împărtășească povestea.

„Acestea sunt florile pentru ziua mea de naștere și ultima. Îmi lipsești atât de mult, tati”, a scris Bailey în dreptul unei fotografii cu un buchet de flori. Aceasta a dezvăluit și ce i-a scris tatăl său pe ultima felicitare:

„Aceasta este ultima mea scrisoare de dragoste până când ne vom revedea. Nu vreau să mai verși o lacrimă pentru mine, fetița mea, pentru că sunt într-un loc mai bun. Tu ești și întotdeauna vei fi cea mai de preț bijuterie pe care am primit-o.

Este cea de-a 21-a aniversare și aș vrea ca mereu să o respecți pe mama ta și să fii integră. Fii fericită și trăiește-ți viața din plin. Voi fi alături de tine la fiecare încercare. Dar uită-te în jur și voi fi acolo”, i-a scris tatăl fiicei sale pe felicitare, chiar înainte să plece dintre noi.

Iar ce este și mai sfâșietor este faptul că Bailey și-a pierdut tatăl pe când era foarte tânăr, iar acest lucru este extrem de dificil de acceptat.

loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.