Rică Răducanu și soția sa, internați în spital cu COVID-19. Care este starea lor de sănătate

Vești triste despre fostul mare fotbalist Rică Răducanu și soția sa, care au fost internați în spital după ce s-au infectat cu COVID-19. Din nefericire, starea de sănătate a soției marelui portar rapidist s-a înrăutățit, fiind necesară spitalizare. Iar Rică Răducanu este și el monitorizat deoarece are și el probleme de sănătate anterioare care i-ar putea pune viața în pericol.

Fostul portat al Rapiduliui, Rică Răducanu, este internat în spital împreună cu soția sa. Cei doi au au contractat noul coronavirus, iar pentru că starea de sănătate a soției sale s-a înrăutățit, cei doi au fost internați în prezent la Institutul „Matei Balș”.

Rică Răducanu și soția sa, internați în spital cu COVID-19

Fostul portar de la Rapid a fost internat la spital după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. Potrivit medicilor de la Institutul „Matei Balș”, starea de sănătate a femeii este gravă. Soția lui Rică Răducanu a fost internată încă de vineri, după ce a avut frisoane și o durea tot corpul. Rică Răducanu se află internat în alt pavilion decât soția sa, aceasta fiind intubată. În ceea ce privește starea de sănătate a fostului portat de la Rapid, acesta nu a avut simptome așa de grave. }ns[, pentru că are 74 de ani, medicii au decis să-l interneze și pe el.

„Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, intrat în direct prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce probleme de sănătate are Rică Răducanu

Fostul portar al echipei de fotbal Rapid are probleme de sănătate mai vechi. Acesta a povestit în urmă cu ceva timp că din cauza lipsei de mișcare, durerile de genunchi sunt insuportabile, fiind nevoit să stea internat în spital, aproape două săptămâni. De asemenea, acesta a traversat o perioadă complicată din cauza unei răceli puternice, care i-a afectat plămânii, motiv pentru care Rică Răducanu a trebuit să stea sub supravegherea medicilor luni întregi, pentru ca lucrurile să nu se complice.

„Sunt cu supărările mele, tocmai ce am venit de la tratament de la Covasna, mă dor foarte tare genunchii şi picioarele de la cât sport am făcut la viaţa mea. Mi s-a zis că mi s-a tocat tot cartilajul de la genunchi. Durerile sunt crunte. Am stat la un centru medical timp de douăsprezece zile”, povestea Rică Răducanu în urmă cu ceva timp.

A suferit mai multe intervenții chirurgicale

Mai mult, în 2010, acesta a suferit o intervenție chirurgicală la nas din cauza problemelor respiratorii pe care le avea. De asemenea, Rică Răducanu a fost diagnosticat cu apnee în somn, boală al cărei simptom principal este sforăitul.

„Eu, din cauza loviturilor – noroc că am nasul ăsta mare – când am făcut plonjoane, mulţi mi-au dat cu piciorul în nas, mi-au rupt toată partea asta, nu respir deloc pe aici, mi s-a zis că s-ar putea să mor în somn”, spunea Rică.

De asemenea, în 2017, Rică Răducanu a trecut printr-o altă intervenție chirurgicală după ce a fost mușcat de două căpușe, iar piciorul i s-a infectat. Din fericire, fostul sportiv a reușit să treacă cu bine peste asta. Acum, rămâne de văzut cum va evolua situația după ce Rică Răducanu și soția sa au fost internați în spital cu COVID-19.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *