Monica Pop, noi dezvaluiri in cazul decesului lui Bogdan Stanoevici: „Asta e motivul… “

Medicul Monica Pop a intervenit dupa decesul actorului Bogdan Stanoevici. Mai multe persoane au acuzat cadrele medicale de faptul ca moartea nu i-ar fi fost provocata de noul coronavirus. Monica Pop face lumina in acest caz.

„Eu am tinut legatura cu medicii de la Pantelimon, stiu ce s-a intamplat si la Fundeni, acolo unde sa stiti ca este foarte curat si eu nu am stiinta ca el sa fi contactat alta bacterie.

Intr-adevar, la inceputul internarii, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestiva, probabil luata din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID in 8 decembrie si din pacate, din cauza unor afectiuni preexistente despre care nu vorbea niciodata, si-a pierdut functionalitatea pulmonara, adica plamanii au fost foarte grav afectati de COVID”, a mentionat medicul.

“Medicii au facut absolut tot ceea ce puteau sa faca si in momentul in care si-au dat seama ca-i depaseste, au facut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat ca are o sansa. Sa stiti un lucru, a existat la inceput dorinta foarte apropiatilor lui sa mearga la Bals si el nu a vrut! Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”, a spus Monica Pop .

“Am spus prietenilor mei: Daca se salveaza Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Va mai spun inca o data, el nu a vorbit niciodata despre comorbiditatile lui!

Comorbiditatile au pus un umar foarte serios la agravarea starii lui generale! Majoritatea afectiunilor erau pulmonare, iar boala asta care stim ca ataca respirator… a dus la asta”, a declarat Monica Pop, in direct la Romania TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *