Mama lui Sebi crede că fiul ei a fost răpit! Continuă căutările băiețelului de 7 ani din Arad, dispărut de sâmbătă!

Zeci de polițiști, pădurari, jandarmi și pompieri îl caută și joi pe băiețelul de 7 ani din Arad, dispărut încă de sâmbătă! Sunt folosite și cinci drone în căutarea băiatului, despre care mama acestuia spune că ar putea fi răpit!

Potrivit ISU Arad, la acțiunea de căutare a copilului participă 28 de polițiști cu 8 autoturisme, 12 pădurari, 30 de voluntari cu 5 drone și 7 mașini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport, dar și 6 jandarmi cu o autospecială.

Mama copilului  le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat la o stână  și nu s-a mai întors

Căutările băiatului au început sâmbătă seara. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

„Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el”

Mama lui Sebi a declarat că ea crede că fiul ei a fost răpit şi a transmis un mesaj presupusului răpitor: „Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”.

Potrivit polițiștilor, băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *