Lavinia Pârva nu a mai suportat! A spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică:

0 5,971

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Vedeta a spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică Jr. Cântăreața a vorbit în exclusivitate despre relația cu soțul ei, Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Vedeta a spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Fanii cuplului Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au rămas uimiți de gestul brunetei. Aceasta a postat în urma cu câteva zile o fotografie, unde apare alături de soțul său, fotografie în dreptul căreia a scris #family.

Deși publicul era obișnuit ca cele două vedete să fie rezervate în ceea ce privește viața persoanlă, frumoasa brunetă a rupt această tradiție.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret, în anul 2017, iar imaginile de la marele eveniment au lipsit cu desărvârșire.

În luna mai a anului trecut, Lavinia și Ștefan au devenit părinții unui băiețel, iar botezul micuțului fiind făcut în mare secret.

”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică, în urmă cu ceva timp.

loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.