Incredibil! Ce a putut să spună Andreea Ibacka despre soțul său, Cabral: „Tipul ăsta cu care m-a măritat…”

Andreea Ibacka, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, formează un cuplu cu prezentatorul Cabral. Cei doi sunt împreună de nouă ani, și chiar dacă a trecut atâția ani, aceștia se iubesc ca în prima zi. Recent, actrița a postat o fotografie pe Instagram, în care alături de soțul ei, dar într-o ipostază neobișnuită. Mai mult, Andreea a scris și un mesaj surprinzător referitor la soțul ei.

Incredibil! Ce a putut să spună Andreea Ibacka despre soțul său, Cabral: „Tipul ăsta cu care m-a măritat…”

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu de nouă ani, iar cei doi au împreună o fetiță. Povestea de dragoste a celor doi a început în 2007, pe vremea când Cabral era deja la postul de televiziune Acasă Tv, actualmente Pro 2, iar Andreea o studentă la Finanțe Bănci și doritoare să devină o actriță faimoasă, asta după ce luase un casting pentru o nouă producție, Inimă de țigan. Așadar, amândoi făcând parte din distribuția filmului, Andreea și Cabral practic se vedeau mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, iar între cei doi s-a înfiripat o relație de dragoste de invidiat.

 

Se pare că dragostea lor rezistă și astăzi, formând un cuplu minunat. Recent, Andreea a postat pe rețelele de socializare un Give Away, postând și o fotografie în care apare alături de soțul ei. Însă, imaginea este total neobișnuită. Mai exact, Cabral o ține pe Andreea ridicată în aer, în timp ce el o susține cu picioarele. Poza este pe atât de amuzantă, pe atât de șocantă. Mai mult, actrița a scris și un mesaj surprinzător referitor la soțul ei. „Tipul asta cu care m-am măritat e uneori complet razna. Dar mă face să zbor, indiferent de turbulențele de pe traseu. Normal că pun familia pe primul loc. Cu gândul s-o protejez, s-o răsfăț, să-i dedic timp de calitate”, a scris Andreea Ibacka. La scurt timp, comentariile internauților nu au ezitat să apară. „Ce familie frumoasă”, „O poză cât o mie de cuvinte”, „Sunteți cei mai frumoși„, au fost doar câteva din mesajele primite de la fanii lor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *