FLORIN CĂLINESCU E ÎN DOLIU! MESAJUL DUREROS AL JURATULUI DE LA ROMÂNII AU TALENT: „A FOST UN PRIVILEGIU SĂ LOCUIM O VREME ÎMPREUNĂ”

0 1,074

Actriţa Carmen Galin a fost găsită moartă în casă, în cursul zilei de vineri. Artista avea 73 de ani.

Carmen Galin s-a stins din viață vineri, cu o zi înainte de a împlini 74 de ani. Regretata actriță a dorit ca funeraliile sale să se desfăşoare într-o discreţie absolută. Se pare că, doar patru persoane o vor însoţi pe artistă pe ultimul drum. Așadar, nimeni din breaslă sau din cunoștințe nu cunoaşte detaliile ceremoniei de înmormântare.


Apreciază și distribuie !

La aflarea triste vești mulți dintre colegii și prietenii actriței au postat pe rețelele de socializare mesaj în memoria artistei, printre aceștia s-a numărat și Florin Călinescu. El a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoționant prin care și-a arătat regretul și aprecierea la adresa lui Carmen Galin.

„Carmen Galin. A fost un privilegiu să locuim o vreme împreună, în casa noastră, Teatrul Mic. Aplauze…!”, a scris Florin Călinescu.

Carmen Galin s-a născut la 14 martie, 1946, la Iași. Aceasta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1967, ca șef de promoție și a devenit cunoscută pentru rolurile sale din cinematografie. În 1995, actriţa s-a retras complet din activitate şi din viaţa publică, dedicându-se cu discreţie unor acţiuni umanitare. În 2016, a primit premiul de excelenţă al Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.