DEZVĂLUIRI INCREDIBILE de ultimă oră. Adevărul despre CORONAVIRUS a fost descoperit chiar de un pacient

0 18,859

Un reportaj difuzat de postul TV italian LA7.

Pentru prima data vorbeste un pacient COVID 19”

 În România, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 113. Din fericire, până acum nu s-a înregistrat niciun deces.

Până în prezent, în România, s-au vindecat 9 pacienţi, iar preşedintele Klaus IOhannis a anunţat că va decreta starea de urgenţă, de săptămâna viitoare.


Apreciază și distribuie !

Italia a anunțat, vineri, un bilanț în creștere al epidemiei de coronavirus, cel mai grav de la începutul acestei crize: 250 de morți și 2.547 de cazuri noi de infectare în numai 24 de ore.

Numărul total al persoanelor care s-au îmbolnăvit în Italia este de 17.660, dintre care 1.266 au decedat, 1.439 s-au făcut bine , iar 1.328 de oameni sunt în stare gravă și critică.

Adevarul despre coronavirus

Italia este pe locul doi în lume, după China, ca bilanț al epidemiei, dar este țara care înregistrează cel mai mare număr de cazuri (292,1) la un milion de locuitori.

Un român din Italia a murit după infectarea cu coronavirus, a informat MAE. Cetățeanul român avea și alte afecțiuni medicale.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în urma demersurilor Ambasadei României la Roma și ale Consulatului General al României la Milano, autoritățile italiene au confirmat, până în prezent, decesul unui cetățean român ca fiind cauzat de infecția cu COVID-19, pe fondul unor afecțiuni medicale pre-existente

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.