Dezvăluiri. Ce a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru chiar înainte de moartea tatălui său

Nimeni nu ştia ce gest a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru.

Dan Negru și-a pierdut tatăl în urmă cu 5 ani, după ce acesta a suferit ceva timp. Ionel Negru a murit la 74 de ani din cauza cancerului, iar ultimele zile de viață ale acestuia au fost extrem de dureroase pentru vedeta tv.

”Tata s-a prăpădit de cancer în urmă cu ceva ani. În partea finală, noi ştiam că vine sfârşitul. Dimineaţa, pe la 9 jumătate – 10, în fiecare zi, Florin mă suna şi mă întreba doar atât ”Cum e tata?”, eu îi răspundeam ”Trăiește”, iar el închidea”, a povestit Dan Negru gestul emoționant făcut de Florin Piersic pentru el în acea perioadă.

Florin Piersic a urcat pe scenă în vară

 

Florin Piersic are 84 de ani, însă în vară, atunci când restricțiile impuse de pandemie au făcut acest lucru posibil, actorul a urcat pe scenă și a jucat alături de Medeea Marinescu în spectacolul ”Străini în noapte”.

În urmă cu câteva săptămâni, actorul i-a acordat lui Dan Negru un interviu, iar vedeta tv a postat pe pagina sa de socializare o poză în care apare alături de Florin Piersic. “Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 (n.red vârstele celor doi) nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamjn Button și strania lui tinerețe. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj!”, este mesajul lui Dan Negru la descrierea pozei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *