Breaking News! Primul caz de coronavirus din România. E alertă națională

0 3,601

Alertă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa! Un tânăr asistent medical în Germania a ajuns noaptea trecută la unitatea medicală din Reşiţa cu simptome de coronavirus.

Potrivit unor surse medicale, se pare că tânărul ar fi îngrijit o familie cu această boală la clinica în care îşi desfăşura activitatea în Germania. În acest moment, analizele pacientului au fost trimise la Bucureşti pentru confirmare.

„Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani care lucrează ca asistent medical în Germania şi care pe perioada 25 ianuarie-5 februarie a îngrijit 4 pacienţi confirmaţi cu coronavirus. În data de 7 februarie a ajuns la Reşiţa la familie. Ieri a prezentat febră, motiv pentru care s-a prezentat la Spitalul din Reşiţa de unde a fost îndrumat rapid către compartimentul nostru amenajat în acest sens aici la Timişoara, noi l-am izolat, intră în definiţia de caz de suspiciune cu coronavirus, s-au recoltat analizele care au fost trimise la Bucureşti şi mâine vom afla şi rezultatele acestor analize. Este clinic cu stare generală bună, nu a mai făcut febră şi are o uşoara simptomatologie pulmonară şi este sub strictă observaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţiose din Timişoara, Virgil Musta pentru Radio Reşiţa.

loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.