Aroganţa Maximă! Cel Mai Bogat Rrom Din Hunedoara! În Curte A Pus Gresie Din Cea Mai Fină, Gardurile Sunt Din Aur, Iar Fațada Este Din Marmură Albă

Puiu Englezu a devenit celebru acum câţiva ani, atunci când a apărut la o nuntă de la Timișoara unde cântă Nicolae Guta cu o cravată făcută din zale de aur.

De altfel, unul dintre cei mai bogaţi rromi din ţară şi-a pus aur peste tot, mai ales în vila sa din Hunedoara, acolo unde până şi mobilierul este suflat în aur.

Puiu Englezu a început construcţia vilei din Hunedoara acum câţiva ani, dar nu s-a grăbit să o termine, pentru că a vrut să aibă parte de cele mai bune materiale şi finisaje.

Mai întâi, el s-a ocupat de interior, achiziţionând mobilă de lux, precum şi gresie şi faianţa din cele mai scumpe.

„A băgat bani în acoperişul ăla cât baga alţii în toată casa…Zici că e catedrala San Pietro!”, au comentat apropiaţii lui Puiu Englezu.

 

3 Comments

 1. Alo ANAF-ul, pe ăstia nu-i vedeti!?

 2. SE CHEAMA TIGANI!! NU LE MAI ZICETI AIUREA!!
  NU VA MAI LUATI DUPA DOBITOCII CARE II APARA!!
  ( nu uitati ca creaturile astea ne distrug tara)

 3. Si ne mai fac si tara de ras pe afara,
  Nu bogatanii de țigani ci hoții si violatorii de țigani !
  În loc sa nu-si afișeze inutil si in batjocura pt oamenii cinstiți bogăția de multe ori făcută in mod ilicit, mai bine ar avea grijă de conaționalii lor rromi si i-ar ajuta in educație, sa construiasca scoli, spitale azile de batrani, sa le finanțeze in continuare si sa traiasca daca nu modest , macar in respect pt ceilalți
  Ca pe lumea aialalta nu ducem nimic din aceste averi
  Bogăția e sufletul OMULUI !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *