Vrei sa studiezi in Anglia? Burse si ajutor pentru finanțarea studiilor!Ce trebuie să faci pentru a fi admis cu succes

0 651
loading...
loading...

Studierea în străinătate poate fi una dintre cele mai benefice experiențe pentru un student. Studiind în străinătate, studenții au ocazia să studieze într-o națiune străină și să înțeleagă atragerea și cultura noilor țări.

In primul rand vezi lumea

Cel mai mare motiv pentru care ar trebui să luați în considerare un program de studiu în străinătate este oportunitatea de a vedea lumea. Studiind în străinătate, veți experimenta o țară nouă, cu perspective, obiceiuri și activități incredibile. Beneficiile studierii în străinătate includ posibilitatea de a vedea noi terenuri, minuni naturale, muzee și repere ale națiunii dvs. gazdă.

Un alt motiv pentru care ați putea lua în considerare studierea în străinătate este șansa de a experimenta diferite stiluri de învățământ. Înscriindu-vă la un program de studiu în străinătate, veți avea ocazia să vedeți o parte a majorității voastre la care s-ar putea să nu fiți expus acasă.

Oportunități de carieră

Când îți vei termina studiul în străinătate și te vei întoarce acasă, vei reveni cu o nouă perspectivă asupra culturii, abilităților lingvistice, o educație excelentă și dorința de a învăța. Inutil să spun, toate acestea sunt foarte atractive pentru viitorii angajatori.

Glimmer Consulting este o organizație internațională de educație și consultanță, cu acreditări excelente, care oferă servicii bazate pe valoare în Londra.

De la formarea sa, Glimmer Consulting a recrutat mulți studenți în instituțiile partenere. Am asistat institutele internaționale de recrutare a studenților, cercetare de piață, legături instituționale și explorare de noi oportunități de afaceri.

Aici, la Glimmer Consulting, ne concentrăm pe o educație orientată spre afaceri, pentru a ne asigura că studenții noștri sunt dotați cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile transferabile importante pentru lumea muncii.
Fiecare modul este livrat printr-o combinație de prelegeri de grup și tutoriale. Vei primi o medie peste 12 ore de predare în fiecare săptămână în doar 2 sau 3 zile.

Peste 400 de cursuri te asteapta!

Discută cu un consilier Glimmer Consulting și află cum poti aplica la universitățile din Marea Britanie.

Site : www.glimmer.consulting

Email : info@glimmer.consulting

Telefon : 020 7849 6930 / +44 796 400 1326 / +44 750 080 5822

Glimmer Consulting îți oferă consiliere grătuită pe parcursul întregului proces de admitere.

Student #Education #Elev #Travel #London #Birmgham #Bristol #Life #Fun #New #Beginning #University #Course #Study #Carrier #Learn #World #Smart #Romania #UK

loading...
loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.