Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere! Interpreta de muzică populară a făcut anunțul cutremurător: “Am primit o veste tulburătoare…

Interpreta de muzică populară a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. O persoană importantă din viața ei s-a stins din viață, chiar înainte de Crăciun. Pe pagina de facebook a vedetei a apărut un mesaj cutremurător. 

Mama unui bun prieten a murit cu doar câteva zile înainte de Anul

Nou. Extrem de afectată de cele auzite, interpreta de muzică populară abia a reușit să transmită un mesaj de condoleanțe. 

”Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier… Veșnică pomenire.”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Drama cumplită prin care a trecut artista a făcut-o să se gândească mai bine la viața ei. Pe contul ei de socializare, interpreta de muzică populară a ținut să le transmită

un mesaj internauților despre lucrurile importante pe care trebuie să le avem în vedere în această viață.

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață! Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o

 

clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile! Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI!

Mi-am dat seama că m-am supărat pentru

 

răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am… Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *