VIVIANA SPOSUB VORBESTE DESPRE ANDREEA BALAN ASA CUM NU TE-AI FI ASTEPTAT

Viviana Sposub si George Burcea formeaza unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Cei doi s-au indragostit in timpul filmarilor emisiunii Ferma – asa cum au facut-o Brigitte si Florin Pastrama– si pare ca s-au conectat foarte bine unul cu celalalt si sunt fericiti. Intr-una din editiile emisiunii, Viviana a facut unele declaratii despre fosta sotie a lui George, Andreea Balan.

Viviana si George Burcea traiesc o frumoasa poveste de dragoste si pare ca nimic nu le poate umbri fericirea. Poate doar, uneori, trecutul. Si cum George nu s-a rupt definitiv de trecut, evident, fosta lui sotie inca isi mai face simtita prezenta in viata acestuia. Poate ca acesta este si motivul pentru care, din cand in cand, satena aduce in discutie numele Andreei Balan. Cel mai recent episod de acest gen a fost in timpul filmarilor pentru emisiune, acolo unde Viviana a avut de indeplinit o misiune alaturi de Andreea Antonescu. Va asteptati ca actuala iubita a lui Burcea sa arunce cu sageti catre Andreea Antonescu si in felul acesta sa apara un schimb de replici acide? Nici vorba. Iata ca satena nu doar ca nu a aruncat cu sageti otravitoare, ci si-a exprimat admiratia pentru trupa Andre.

 
”Mie nu imi vine sa cred ca sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mica. Ba chiar am fost si la concert cand ati venit la Botosani, la noi, in Moldova.”Eu eram cu mainile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Balan m-a bagat in seama atunci” , a povestit Viviana Sposub intr-un episod din Ferma.

In momentul in care Viviana ii spunea Antoneascai cat de mult a insemnat trupa Andre pentru ea. Dar, si cat e de socata este ca formeaza un cuplu cu fostul sot al Andreei Balan, Anda Adam a simtit nevoia sa o taxeze.

„Nu imi vine sa cred. Eu eram fan Andre. Va iubeam pe amandoua. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei sot. Nu stiu ce crede despre asta”, a spus Viviana. La un moment dat, pana sa iasa din competitie.

In acel moment, Anda Adam nu s-a putut abtine si a pus o „simpla” intrebare. Insa, Viviana nu a vrut sa intre in niciun conflict si nu a raspuns la aceasta rautate.

”Si te gandeai ca o sa fii cu fostul sot al Andreei Balan?” a spus Anda Adam in emisune.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *