Videoclip care smulge lacrimi de emoţie îi arată pe cei doi cum îşi întind palmele Au vorbit, au râs şi s-au bucurat de clipele petrecute împreună în ciuda neputinţei mamei de a-şi îmbrăţişa copilul

O bătrână de 92 de ani şi-a văzut fiul pentru prima dată în ultimele luni printr-un ecran din sticlă, în căminul de îngrijire în care se află. Momentul cu adevărat emoţionant a fost filmat.

Freda Maddison, rezidentă a căminului de îngrijire pentru bătrâni Eothen Homes din Wallsend, North Tyneside, nu a mai putut să îşi vadă fiul la fel de din din cauza creşterii numărului de cazuri Covid-19 care a dus la noi restricţii privind vizitele la domiciliu.

Fiul său nu şi-a mai putut îmbrăţişa mama din luna februarie, însă dragostea învinge orice distanţă, iar cei doi s-au putut bucura să îşi vadă chipurile chiar şi prin geamul de sticlă.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTyneWearLocalTV%2Fvideos%2F700428897562328%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *