Vestea bună pe care Andra și Cătălin Măruță le-au dat-o fanilor lor: „Sărbătorim…”

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou! Vedetele Pro TV au postat imagini pe conturilor lor de Instagram cu noaptea dintre ani. 

 

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou

Anul 2020 a fost unul diferit și complicat. Din cauza pandemiei de coronavirus lucrurile au luat o întorsătură gravă și toate planurile au fost anulate. Nici Cătălin cu Andra Măruță nu au scăpat neafectați de criza sanitară și socială care a pus stăpânire pe toată lumea.

 

În acest an, familia Măruță și-a petrecut Revelionul acasă, cu familia, respectând în tocmai restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Chiar dacă aceștia erau obișnuiți să fie în vacanțe la munte, și mai ales să fie înconjurați de mulți oameni speciali din viața lor, ei bine, iată că anul acesta lucrurile nu au stat chiar așa.

Cum au petrecut Andra și Măruță Anul Nou! Chiar dacă nu au făcut nimic special, Andra și Cătălin Măruță au vrut totuși să le ureze fanilor un ”La mulți ani” de Anul Nou. Andra a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram în care a lăsat un mesaj emoționant pentru toți cei care o urmăresc.

”Să îl primim pe 2021 cu optimism, cu zâmbete și entuziasm! Să ne aducă tot ce ne dorim! La mulți ani”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *