Un expert în sănătate a fost mușcat de o cobră regală în timp ce se vindeca de Covid

Ian Jones, un fost expert din domeniul sănătății, din Marea Britanie, se afla de câteva luni în India, pentru a găsi metode de a-i ajuta pe cetățeni. Nu știa că urma să i se întâmple o tragedie care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

În timp se ce întoarcea de la muncă, britanicul a fost mușcat de o cobră regală, una dintre speciile de șerpi veninoși cu o mușcătură letală. Bărbatul, confirmat cu Covid avea să intre în comă, după ce atacul șarpelui i-a agravat simptomele bolii.

La 30 de minute de moarte

Ian Jones avea la dispoziție nu mai mult de 30 de minute să ajungă la cel mai apropiat spital pentru tratament. El a fost internat la terapie intensivă, după ce a fost mușcat de șarpele veninos de mână. Bărbatul a rămas cu sechele uriașe în urma evenimentului și suferă de orbire și paralizie.

Cum a ajuns britanicul în India

Ian Jones se află în India de luni de zile, împreună cu familia sa. Acolo, acesta conduce Sabirian, o întreprindere socială susținută de organizații caritabile, care are ca scop ajutarea oamenilor să iasă din sărăcie.

Mușcătura i-a agravat Simptomele Covid

 

Mike Bulpitt, care a lucrat cu Jones de șase ani, a declarat pentru The Sun că mușcătura i-a agravat simptomele Covid. „Mușcătura de șarpe a făcut ca simptomele Covidului să se exacerbeze și a căzut în și din comă în următoarele două sau trei zile”, a spus el.

Fiul britanicului, Seb, a declarat că tatăl său a experimentat deja malarie, febra dengue și Covid-19, dar „a rămas hotărât în ​​hotărârea sa de a rămâne în țară și de a-și continua munca pentru a ajuta oamenii care aveau nevoie de sprijinul său”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *