Un celebru chirurg a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Iosif Koszeghi a contractat virusul la locul de muncă

Iosif Koszeghi a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

 

Colegiului Medicilor din România a publicat un mesaj prin care îți exprimă compasiunea și părerile de rău pentru decesul medicului.

“CMR își exprimă întreaga compasiune și părere de rău cu privire la moartea medicului Iosif Koszeghi, survenită în urma infecției cu SARS-COV-2. Medicul chirurg Iosif Koszeghi, președinte al Colegiului Medicilor din județul Neamț, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce, se pare că, a contactat virusul la locul său de muncă, în Spitalul Județean Piatra Neamț. Dr. Iosif Koszeghi a fost un medic dedicat, acesta participând efectiv în seara tragediei ce a avut loc în secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț, implicându-se cu toate riscurile în ajutorarea celor răniți și în acțiunile imediat de după stingerea incendiului”, a transmis Colegiului Medicilor din România.

Iosif Koszegh era unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi din Piatra Neamț. Doctorul împlinise 71 de ani pe data de 30 octombrie

Dr. Iosif Koszeghi împlinise 71 de ani, pe 30 octombrie. A fost președintele Colegiului Medicilor Neamț mai multe mandate, începând cu anul 2003 și de-a lungul carierei a fost medicul șef al secției Chirurgie Generală de la Piatra-Neamț. Născut la Oradea, după absolvirea facultății a fost angajat la Spitalul Bicaz și din 1984 a fost medic chirurg la Spitalul Județean Neamț. A fost un medic foarte apreciat de miile de pacienți pe care i-a operat și considerat un bun diplomat de colegii săi.

 

În ultimii doi ani a fost medaliat cu aur la Euroinvent pentru două unguente pe care le-a produs împreună cu o colaboratoare de la UMF Iași, potrivit mesagerulneamt.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *