Tragedie la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Un elev jandarm a murit din cauza unei tumori cerebrale

Răzvan Mihai Zaharia a ajuns într-o stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Suceava. În urma unor analize, cadrele medicale au decis să-l opereze de urgență. La doar o zi după ce fusese operat, elevul jandarm în vârstă de 22 de ani a murit din cauza unei tumori cerebrale.

Răzvan Mihai Zaharia s-a stins din viață la vârsta de 22 de ani din cauza unei tumori cerebrale. Tânărul a ajuns într-o stare critică la Spitalul Județean de Urgență din Suceava. În urma unor analize, cadrele medicale au decis să-l opereze de urgență.
La doar o zi după intervenția suferită, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Cu toate că medicii au făcut eforturi mari ca să-l salveze pe Răzvan Mihai Zaharia, tânărul nu a supraviețuit și a murit pe patul de spital. Cu inima sfâșiată de durere, mama băiatului a anunțat că fiul ei a murit.

Moartea tânărului s-a întâmplat chiar într-un moment cheie al evoluției profesionale, acesta se pregătea să susțină examenul de absolvire a școlii. Răzvan Mihai Zaharia era elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi”Petru Rareș” Fălticeni.

Colegii și cadrele militare și-au exprimat regretul printr-un comunicat al Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni

 

În plus, la aflarea veștii, colegii și cadrele militare și-au exprimat regretul printr-un comunicat al Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Ba mai mult decât atât, au ținut un moment de reculegere în memoria tânărului. Potrivit întregului colectiv, Răzvan Mihai Zaharia era o persoană sensibilă și ambițioasă.

Pierderea lui a lăsat în urmă sentimente profunde de tristețe în inimile profesorilor, un gol imens și lacrimi de durere nemărginită în inimile colegilor, prietenilor și familiei. În aceste clipe de profundă tristețe, suntem alături de familia îndurerată și-i dorim multă putere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj al Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *