Tatăl nu știa că mama îi filmează, dar în câteva secunde femeia a înțeles tot adevărul…

0 7,774

De fiecare dată când luați masa cu familia voastră și vă bucurați de o delicioasă garnitură din legume proaspete, să puneți un gând bun pentru cei care se sacrifică să crească aceste legume.

Pentru majoritatea dintre noi e simplu: mergem la supermarket, ca într-o excursie, și luăm de pe rafturi tot de ce avem nevoie. Dar pentru cei care cresc aceste legume proaspete este o muncă enormă.

Recent Keyti Spens, o mamă și o soție grijulie, a distribuit o poveste educativă despre cum decurge viața de zi cu zi a unui fermier. Soțul lui Keyti – Eugene, este un fermier în a patra generație. Ziua lui de muncă durează din zori până seara târziu.

Femeia și cei trei copii ai lor petrec toată ziua împreună, în timp ce soțul ei lucrează. Odată Keyti s-a indignat din cauza faptului că nu primește ajutor din partea soțului ei în treburile casnice.

Din această cauză ea a decis să-i scrie un mesaj: „Aș vrea ca el să știe cum îmi decurge ziua. Da, el permanent lucrează, dar nici eu nu stau degeaba. Pregătitul cinei, spălatul copiilor, ieșirile cu ei, toate sunt pe spatele meu!”

După ce Eugene a primit acest mesaj, ajungând acasă după o zi de muncă grea, și-a gătit singur cina și s-a așezat la masă. „El era obosit. El era supărat. El era epuizat.” – a spus ea.

Bărbatul nu a început să se tânguiască ce muncă grea are, dar s-a așezat să mănânce în liniște. Mai târziu fiica sa, Charlotte s-a așezat lângă el și au început să vorbească.

În acele momente Keyti și-a dat seama că soțul ei face tot posibilul ca să petreacă timp cu familia sa, chiar dacă nu mai are putere. „El niciodată nu s-a plâns și petrece cu copiii maximum o oră pe zi. Trebuia demult să-mi fi dat seama că a fi fermier nu e deloc ușor .”

Femeia a scris: „Acest om lucrează 24 din 24 pentru a sprijini 4 generații. Și niciodată nu s-a plâns de munca grea pe care o face. Sigur, am procedat incorect scriindu-i acel mesaj.”

„Eu trebuie să-i gătesc tot timpul cina, fără să-i expun nemulțumirile mele. Trebuie să-i pregătesc baia și să așez patul după el. Îl văd doar 3 ore pe zi, dar mereu trebuie să-l îmbrățișez și să-i arăt grija față de el.”

„Fetelor! Data viitoare când vă pregătiți să-i expuneți soțului toate nemulțumirile, amintiți-vă că el este cel care întreține familia. Și ce veți face fără susținerea lui?”

loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.