Super-politista care da de pamant cu interlopii!

0 1,362

Una dintre cele mai wow si ”periculoase” angajate din Politia Romana vine de la Baia Mare si are 23 de ani.

Laura Augustin este nu doar frumoasa, lucru vizibil cu ochiul liber ci si foarte puternica. La 24 de ani, la doar 1,66 m inaltime, Laura este capabila sa imobilizeze cam orice infractor, indiferent cat de fioros ar fi, in doar cateva secunde.

Blonda baimareanca are deja peste 60 de medalii la Judo si Jiu-Jitsu, majoirtatea de aur, la competitii nationale si internationale. In aceasta luna, ea s-a intors cu doua titluri de campion la Jocurile Latino-Americane ale Politistilor si Pompierilor 2019, care au avut loc in Mexic.

Laura a intrat in Politie in urma cu doi ani si jumatate iar primul ei loc de munca a fost la Ulmeni, la Ordine Publica. Initial, colegii s-au mirat: ”Adica ne-au dat o femeie sa avem grija si de ea cand mergem la interventii? Hai sa vorbim cu sefu”, au reactionat colegii.

”Laura este noua voastra colega. Va lucra la ordine publica, dar nu trebuie sa va faceti griji. De 13 ani face judo iar de 5 ani are centura neagra. Eu zic ca o sa doriti sa mergeti cu ea la interventii”, a fost raspunsul sefului.

”Aceste vorbe s-au adeverit. In cei doi ani de activitate, Laura a participat la multe astfel de actiuni si, nu de putine ori, cei certati cu legea care au privit-o de sus au facut imediat cunostinta cu solul. Totusi, cea mai mare satisfactie a fost atunci cand doar printr-o discutie a reusit sa calmeze un individ recalcitrant si foarte violent, recidivist, care si-a dat seama ca poate si plange”, se arata intr-o postare a Ministerului de Interne.

Asadar, Laura este genul de fata frumoasa de care nu este bine sa te iei pe strada pentru ca stie sa se apere foarte bine. ”Cand merg la un eveniment nimeni nu o sa ma analizeze sau o sa ma intrebe daca fac vreun sport sau ce rezultate am. (…) Mi-as dori sa se stie ca Judo, Sambo si Jiu Jitsu nu sunt sporturi in care trebuie sa fii rau, sa te bati sau sa lovesti, pentru ca am auzit de foarte multe ori: ”wow, faci judo, trebuie sa ma feresc pentru ca ma bati”… Nu, nu te bat, te trantesc si asta e mult mai dureros”, a povestit Laura intr-un interviu pentru baiamare24.ro.


loading...
Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.