Scene intime la ATI, în Spitalul Județean din Târgu Jiu

Se pare că o sursă anonimă ar fi tras un semnal de alarmă, după ce doi îndrăgostiți, angajați ai spitalului, ar fi întreținut relații intime chiar în cabinetele unde erau tratați pacienții de virusul COVID-19. Se pare că medicul cu pricina era căsătorit, iar asistenta medicala era infectată cu noul coronavirus. 

 

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

 

Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, potrivit adevarul.ro
.

De asemenea, sursa mai susține faptul că aceștia au transformat secția ATI într-un adevărat bordel, pentru că se ei se închideau în cabinet și nu mai ieșeau cu orele. 

”A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc” a mai adăugat sursa.

sursă Adevărul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *