Scandalos! Pepe a fost înșelat de Raluca Pastramă? Ce a descoperit artistul

Noi informații ies la iveală din mariajul artistului Pepe cu Raluca Pastramă. Soția lui l-ar fi înșelat pe cântăreț. Ce a descoperit acesta.

 
 

Potrivit Spynews, după ce Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, artistul a rupt tăcerea și a spus că soția sa l-ar fi înșelat. Situația a început să se complice între cei doi, deși inițial s-a crezut că va fi un divorț pe cale amiabilă. Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului de protecție, iar acum ies noi amănunte la suprafață din mariajul lor. Conform documentului depus în instanță reiese faptul că soția lui Pepe l-ar fi înșelat pe artist.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, e doar o parte din declarația acestuia.

Ce a descoperit Pepe

Ulterior, Pepe a verificat informațiile și a aflat mai multe date despre posibila aventură a soției.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 până în data de 08.11.2020, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, se mai arată în document.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *