REVOLTĂTOR Un asistent medical din Timișoara este acuzat de abuzuri sexuale. „S-a așezat lângă mine în pat și m-a…”

Dan Raicu este asistent medical la Spitalul de Copii din Timișoara și este acuzat că în vara trecută a hărțuit sexual trei femei. Victimele au depus plângeri împotriva bărbatului.

Totul s-a întâmplat în luna iulie. Atunci, Dan Raicu încerca să convingă cele trei femei prin mesaje pe telefon sau pe Facebook să nu ia legătura cu Poliția. La momentul respectiv, singura măsură a instituției medicale a fost să-l retrogradeze pe asistentul medical, însă pentru o scurtă perioadă de timp, notează Libertatea.ro.

Bărbatul nu a dorit să facă nicio declarație publică, în timp ce spitalul a confirmat incidentele. Totuși managerul spitalului a revenit asupra deciziei de a-l concedia pe Dan Raicu, pentru că, spune acesta, de-a lungul timpului au fost mai multe plângeri „care nu s-au confirmat”. 

„L-au retrogradat vreo lună pe postul de infirmier, îngrijitor și apoi s-a întors ca asistent. A continuat să vorbească urât, să înjure colegi și colege, are un comportament agresiv”, au povestit colegii lui, pentru Libertatea.ro.

Victimă: „A venit după mine la toaletă!”

Acuzațiile care i se aduc cadrului medical sunt foarte grave. Toate cele trei femei hărțuite sexual în spital sunt mame ale unor copii bolnavi. Ele au scris câte o plângere către conducerea spitalului în care povesteau ce au pățit.

Una dintre femei a relatat că bărbatul a agresat-o de față cu copilul său. „Mă atingea, împotriva voinței mele”, „A venit după mine la toaletă, a deschis ușa, privindu-mă și vorbind obscen, eu fiind cu pantalonii jos”,

„Mi-a pus mâna la ceafă și m-a strâns, spunându-mi că ar vrea să mă strângă de gât, toate acestea în prezența minorului”, „A încercat să intre peste mine (n.r. – la duș), dar nu a putut intra, deoarece ținea o mămică ușa”, „S-a așezat lângă mine în pat și m-a luat de fund”, a povestit victima.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *