Revoltător! Imagini video cu Mădălina Manole în sicriu, postate pe pagina artistei! Familia e revoltată: ”Vrei să faci bani de pe urma durerii noastre?”

Un scandal uriaș a izbucnit, zilele trecute, în comunitatea fanilor regretatei artiste Mădălina Manloe, după ce administratorul celei mai urmărite pagini dedicate acesteia a distribuit imagini cu interpreta aflată în sicriu. Imaginile au fost surprinse în vara anului 2010, după ce Mădălina Manole a fost găsită moartă în imobilul din Otopeni. Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus câteva zile la Sala Radio, înainte să fie dus la cimitirul Bolovani din Ploiești. Imaginile au fost realizate de un admirator al Mădălinei Manole, prezent la eveniment.

 

Au fost reacții vehemente atât din partea membrilor fan-club-urilor Mădălina Manloe cât și din cea a familiei. Marian Manole, fratele interpretei, a arătat un dialog cu administratorul paginii respective în care acestuia i s-a atras atenția că ”e urât” să posteze imagini care nu-i aparțin, fără acordul familiei, cu atât mai mult cu cât acestea sunt cu o persoană decedată. ”Cât de idiot să fii să postezi cu Mădălina, ce ai postat. Video de la Sala Radio cu ea moartă în sicriu! În goana după senzațional, cât mai multe reacții de la fani și după bani, tu, băiete, faci numai prostii. Așa păstrezi tu imaginea vie Mădălinei? Ai mai făcut prostii de astea și anul trecut. Mi-ai pus fanii în cap! Oprește-te! Vrei să faci bani de pe urma durerii noastre, nu e bine!”, a scris Marian Manole pe contul lui de socializare.

Fanii Mădălinei amenință cu procesul

O reacție dură a venit și din partea userului Alainada Jones, administrator al unei alte pagini deducate memoriei Mădălinei Manole, care a anunțat că va acționa în instanță  pe cel care a postat imaginile cu artista în sicriu. ”Priviți mai jos fotografiile acestei pagini. Priviți videoclipurile cu Mădălina mea în coșciug, imagini vădite, de altfel, priviți durerea familiei vândută pe pagina sus amintitită. Am dat și permit numai membrilor familiei Mădălinei să distribuie sub orice formă aceste materiale. Orice alt mod de denigrare al Mădălinei și a familiei va fi acționată în justiție! Eu voi demara acesta proces”, a scris Jones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *