Răzvan Botezatu, atac la adresa Oanei Roman după ”episodul pizza”: ”Mi-aș șterge contul…”

Momentul în care Oana Roman care, în mijlocul dietei, se lăuda că ar fi mâncat doar o felie de pizza, doar pentru a fi corectată de fiica ei care, incocentă, a precizat că mama sa ar fi mâncat trei felii, provocând o reacție vizibil furioasă a vedetei, a făcut senzație în online-ul românesc.

Pe lângă zecile de bancuri, meme-uri și imitările momentului surprins pe live-ul Oanei Roman, au apărut și comentarii care mai de care mai acide. Iar dacă Oana Zăvoranu a atacat-o, lui Răzvan Botezatu i-a fost, într-un fel, chiar simpatică cu gafa făcută.

”Nu pot să înțeleg de ce a lăsat live-ul pe pagină. Trebuia să îl oprească și să îl șteargă. Adică s-a făcut de râs tare de tot, mai ales cu un subiect așa sensibil. Pe de altă parte, Oana Roman ar putea fi acum cea mai bună reclamă pentru pizza aia”, ne-a spus, amuzat, Răzvan Botezatu. În altă ordine de idei, recunoaște Răzvan Botezatu, el ar fi reacționat cu totul și cu totul altfel.
 
”Sincer, e tare Oana Roman, se ține tare. Eu cred că mi-aș șterge contul dacă aș vedea câte glume sunt acum în online pe tema feliilor de pizza, mai ales că, de ficare dată când a făcut ea ceva s-a lovit de un val de hate. Dar Oana Roman e puternică, nu face nimic, trece și peste asta și continuă să facă tot felul de reclame, o admir pentru asta. Oricum, o gafă ca a ei vezi la 10 ani, a fost de senzație, iar puștoaica ei, adorabilă. Copiii nu știu să mintă, a făcut-o praf fiica ei din două vorbe… Nici dacă era regizat momentul nu ieșea atât de bine”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu care, de altfel, a făcut și câteva scenete în care a imitat momentul adevărului în stilul Oana Roman.

Oana Roman, ”prinsă” de Ana Maria Lintaru

Oana le povestea urmăritorilor ei că, în ziua respectivă, aceasta nu mâncase decât o banană și o felie de pizza. În live-ul făcut pe Instagram, Oana Roman a fost dată de gol de Isabella, fiica sa, care a spus că a mâncat trei felii de pizza, nu una. După cum se putea observa și în filmare, care a devenit virală pe internet, după ce a fost dată de gol, Oana Roman i-a aruncat o privire destul de urâtă fiice sale. Momentul a fost sesizat de Ana Maria Lintaru, iar Oana Zăvoranu l-a preluat, transformându-l într-un moment viral, folosindu-se de el în războiul cu Oana Romn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *