Răspunsul fabulos al Oanei Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea:

După ce a luat la rând toate influencerițele și persoanele publice din România, Oana Zăvoranu a început să se amuze pe seama curiozităților primite din partea fanilor! Răspunsul fabulos al Oanei Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea! Incredibil ce i-a spus ”Querida”! Zăvo dă pe afară de sinceritate!

Răspunsul fabulos al Oanei Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea!
Incredibil ce i-a spus ”Querida”!
Zăvo dă pe afară de sinceritate!
Când spui Oana Zăvoranu, showbiz-ul românesc bubuie! A dispărut o bună perioadă de timp din atenția publicului, însă, revenirea a fost mai în forță ca niciodată! Și cum este cea mai sinceră și mai directă persoană, Zăvo nu s-a sfiit să ia la rând majoritatea vedetelor din România, atribuindu-le fiecăruia un nume sau, de ce nu, o părere așa cum doar ea știe să o dea!

e răspuns fabulos a dat Oana Zăvoranu, după ce un fan a întrebat-o dacă doarme cu chiloți pe ea?

Și cum dă pe afară de sinceritate, Oana Zăvoranu a început să se amuze pe seama curiozităților primite din partea fanilor și a oferit un răspuns fabulos la întrebarea pe care i-a pus-o un internaut. Și ce întrebare, mamă, mamă! Cei din mediul online sunt tare curioși să afle dacă ”Querida” doarme cu… chiloți pe ea!

Dormi cu chiloți pe tine noaptea, viața mea?”, a fost întrebarea primită. Cât despre răspunsul Oanei, țineți-vă bine! ”Dorm doar cu chiloți pe mine… și sutienul aferen chilotului! Adică trebuie să fie obligatoriu un set sexycool”, a scris Oana. Deci, ați înțeles! ”Querida” e super sexy și în somn, nu doar în poze!

Zăvo a terminat facultatea cu 8,75

Cu ocazia sesiunii de întrebări și răspunsuri de pe contul de Instagram, frumoasa vedetă le-a dezvăluit fanilor faptul că a urmat cursurile Colegiului Național I.L Caragiale București și a absolvit apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, specialitatea ”Criminalistică”!

În plus, le-a spus chiar și titlul lucrării de licență, dar mai ales, nota cu care și-a terminat studiile: 8,75; ”Elemente Tactice și Metodologice în Investigarea Furtului din Buzunare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *