Povestea impresionantă a unui câine. Patrupedul și-a așteptat stăpânul decedat de COVID-19 în fața spitalului

Povestea impresionantă a unui câine. Pandemia de coronavirus a curmat mii de vieți, iar destinele multora s-au schimbat iremediabil. Același lucru s-a întâmplat și cu viața unui câine, care și-a iubit stăpânul enorm de mult. Acesta și-a așteptat o lună stăpânul bolna de coronavirus în fața spitalului, fără să știe că acesta a fost răpus de virusul ucigaș. Ce s-a întâmplat cu patrupedul?

 

Povestea impresionantă a unui câine. Patrupedul și-a așteptat stăpânul decedat de COVID-19 în fața spitalului

Povestea impresionantă a unui câine. Un cățeluș din orașul Nuevo Laredo a impresionat o lume întreagă. Se spune că patrupezii sunt cei mai sinceri și buni prieteni ai oamenilor, iar Covito ne-a demonstrat acest lucru. Povestea impresionantă a unui câine. Stăpânul său a fost internat în luna noiembrie în spital din Nuevo Laredo, statul Tamaulipas, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Prietenul său, Covito, a rămas în fața spitalului o lună, fără să știe că acesta s-a stins din viață din cauza virusului. Cu toate astea, prezența sa nu a rămas neobservată, ba chiar angajații instituției medicale l-au numit Covito, după Covid și au avut grijă să-l hrănească și să-i ofere apa. Șefa departamentului pentru covornavirus al spitalului l-a îndrăgit foarte tare pe Covito, menționând că acesta le-a oferit momente de fericire în această perioadă dificilă. „Ne-a oferit multe momente de fericire în această perioadă dificilă și a câștigat inimile tuturor angajaților din spital”.

Legătura emoționantă dintre un câine și un bătrân ucis de COVID19

Un câine loial și-a așteptat proprietarul în holul unui spital din Wuhan, acolo unde a apărut pentru prima dată coronavirusul. Xiao Bao(micuța comoară)a ajuns la spitalul Wuhan Taikang împreună cu stăpânul său în vârstă chiar în plină pandemie de coronavirus.Din nefericire, bătrânul a decedat din cauza coronavirusului după cinci zile, dar Xiao Bao a refuzat să plece. Patrupedul a așteptat în holul Spitalului Taikang mai bine de trei luni, timp în care a fost hrănit de personalul medical. Pe 13 aprilie, după ce Wuhan a decis ridicarea restricțiilor de blocare și supermaketul spitalului a fost redeschis, Xiao Bao a fost îngrijită de comerciantul Wu Cuifen. „Am observat pentru prima dată câinele mic când m-am întors la muncă în mijlocul lunii aprilie. L-am numit Xiao Bao. Mi-au spus că proprietarul a fost internat cu coronavirus, apoi a murit, dar Xiao Bao nu știa și a rămas în spital”, a spus comerciantul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *