Pepe vrea să îi dea bani Ralucăi, pentru a obține custodia fetelor

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe se complică pe zi ce trece. Deoarece foștii soți au două fete, la mijloc a intervenit și custodia lor, custodie pentru care Pepe este dispus să lupte cu toate armele. Artistul nu vrea să arate doar că a fost corect, ci vrea să își ia și fetele acasă.

Pepe vrea ca divoțul să se încheie cât mai repede, acesta fiind și motivul pentru care a negociat separarea, pe mulți bani. Pentru a câștiga custodia fetelor, artistul latino este dispus să îi plătească Ralucăi o sumă considerabilă de bani. Mai mult decât atât, Pepe se va baza și pe faptul că Raluca Pastramă nu are un venit stabil și cel mai bine pentru copii ar fi să stea cu el.

Se pare că divorțul a fost cauzat de iubitul croat al Ralucăi și pe care chiar cântărețul l-a descoperit, lucru dovedit printr-un document oficial prezentat la tribunal. „Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat daca asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugandu-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de soția mea ln mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i că trebuie să stiu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitata iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec da. De la munte”, a fost o parte din declarația artistului, conform celor de la spynews.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *