Pepe și Raluca, partaj cu scandal! Cei doi soți, aflați în divorț, au ajuns la tribunal

Deşi credeam cu toţii că divorţul lor va fi unul paşnic, iată că va continua la fel cum a debutat: cu mare scandal. Pepe şi Raluca Pastramă sunt departe de a avea o separare legală civilizată, iar asta se întâmplă din cauza averii. Cei doi duc o dispută încrâncenată pe grădiniţa privată. În timp ce Raluca o revendică în totalitate, Pepe are pretenţii la jumătate din cheltuielile pe care le-a făcut.

În anul 2017, când formau o familie închegată şi liniştită, Raluca şi Pepe şi-au deschis o afacere împreună. Este vorba despre o grădiniţă privată  dotată cu toate cele necesare, ”Rosa Maria”, aşa cum de altfel le cheamă pe cele două fiice ale lor. Clădirea este situată în zona Bucur Obor şi i-a aparţinut lui Nelu Pastramă, însă a fost cumpărată cu credit, de către Pepe, la preţul de 450.000 de euro. Iniţial, vila avea 11 camere şi 10 băi, aşa că după reconfigurare s-a creat spaţiu suficient.

”În acte, Pepe nu figurează cu vreun statut, însă el poate dovedi implicarea în acest proiect cu ajutorul altor acte doveditoare, care l-ar putea ajuta să fie despăgubit”, au povestit pentru Click! apropiaţi ai familiei.

A avut necazuri în ambele căsnicii

Faptul că Pepe nu are noroc în căsnicii nu mai este un secret. Celebrul latino lover a fost căsătorit timp de cinci ani, din anul 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu. 

Deși s-au iubit cu patimă, la final, controversata brunetă și artistul au ajuns să se războiască pe la tribunale și să își arunce acuze grave, de furt, de violență, de violare de corespondență, ca într-un final Oana să spună că își dorește să îl vadă la pușcărie pe bărbatul pe care l-a iubit enorm. 
Iată că ușor, ușor, disputele dintre ei s-au stins, iar acum Pepe este preocupat cu al doilea divorț, cel de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. 

“Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *