Oana Zăvoranu, prima reacție după zvonurile că Raluca Pastramă ar fi fost bătută de Pepe: „Le este foarte fomiță!”

În lumea showbiz-ului se zvonește că Pepe ar fi fost violent cu Raluca Pastramă, iar fosta soție a cântărețului și-a făcut noi dezvăluiri șocante. Oana Zăvoranu susține în continuare că nu crede în divorțul lor, cum nu crede nici în faptul că Raluca Pastramă ar fi fost bătută.

„În afară de faptul că mi se r**e și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există ei poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu.

Diva susține că scandalul dintre cei doi este de fațadă, iar subiectul legat de violențele lui Pepe este special conceput pentru a atrage mai multă atenție.

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b*** nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a mai spus bruneta.

Oana Zăvoranu a fost vreodată agresată de Pepe? Dezvăluirile șocante ale „Queridei”

Bruneta a mai făcut câteva dezvăluiri șocante! Ea susține că nu a fost niciodată agresată fizic de Pepe, însă a mai avut câteva ieșiri nervoasă la adresa ei, în care a rupt două uși și a dat cu pumnul într-un dulap.

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Bruneta a mărturisit că fostul ei soț era foarte dur verbal. „Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a mai spus diva.

Sursă: Spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *