Oana Zăvoranu e decisă să-și împlinească un vis mai vechi! Nimeni nu se aștepta

Oana Zăvoranu e din nou pe val, după atacurile sale la multe dintre vedetele și influencerii de la noi.

Oana Zăvoranu va lansa zilele acestea și o emisiune pe canalul său de Youtube, după ce de săptămâni bune a luat la rând mai toți influencerii de la noi. Dar, pe lângă proiectul său online, Oana Zăvoranu care a terminat și filmările la serialul de la Antena, vrea să-și îndeplinească un vis mai vechi: vrea să se mute în SUA! Nu definitiv, ci doar pentru o parte din an.

 

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu are în plan să se mute în SUA. La scurt timp după divorțul de Pepe, vedeta mărturisea că își dorește să se mute în Los Angeles, unde să-și deschidă și o afacere.  În acea perioadă, Oana Zăvoranu călătorea frecvent pn SUA, unde povestea că avea tot felul de experiențe extraordinare. La un moment dat, vedeta a povestit că ar fi fost confundată într-un magazin din Los Angeles cu actrița Megan Fox.

 

”Am fost foarte sur­prinsă când am văzut că toată lumea se uita fix la mine. Am si glumit cu Pepe, i-am zis ca m-au recunoscut pana și in America. De fapt, ma con­fundasera cu o ac­trita americana. Au venit patronii magazinului la mine sa-mi ceara autograf, au crezut ca sunt Megan Fox”, a povestit Oana Zăvoranu în urmă cu câțiva ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *