O influensarita cunoscuta pe Youtube a decedat fiind gravida. Un moment trist pentru cei din domeniu

Britanica YouTuberita Nicole Thea a murit la vârsta de 24 de ani în timp ce era însărcinată cu copilul ei nenăscut, a confirmat familia ei într-un comunicat. Duminică, familia a postat o fotografie a lui Thea, care avea 84.000 de abonați pe YouTube, pe Instagram, unde avea 156.000 de adepți.

Se pare că subtitrarea a fost scrisă de mămicile lui Thea, care au informat fanii influențatorului că Thea și partenerul ei, dansatorul de stradă Global Boga (al cărui nume real este Jeffery Frimpon) și-au numit Reign fiul nenăscut. „Pentru toți prietenii și susținătorii lui Nicole este o mare tristețe că trebuie să vă informez că Nicole și fiul ei, împreună cu Boga, au murit sâmbătă dimineață”.

In Declarația -sa explicat în continuare că Thea a programat în prealabil câteva videoclipuri de pe YouTube înainte de moartea ei și că partenerul ei le-a permis să se difuzeze normal.

„Ca familie, vă cerem să ne oferiți intimitate, deoarece inimile noastre sunt cu adevărat frânte și ne străduim să facem față celor întâmplate”, a continuat declarația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *