Monica Pop, împotriva vaccinului care tratează COVID-19: „Peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul”

Medicul Monica Pop, managerul general al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, este împotriva vaccinului pentru COVID-19. Iată ce a spus medicul, fiin invitat în platoul unei emisiuni.

Medicul Monica Pop nu dorește să se vaccineze împotriva COVID-19 și nici nu o să recomande cuiva acest lucru, a declarat aceasta fiind invitată la „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Monica Pop a fost foarte vehementă în ceea ce privește părerea sa despre acest vaccin. Ea a fost clară atunci când a explicat că nu dorește sub nicio formă să se vaccineze și mai mult, consideră că în niciun caz populație nu ar trebui obligată să se vaccineze.

 „Eu am fost pro vaccin sigur și pentru asta am primit și amenințări cu moartea. Dar acum eu sunt împotriva acestui vaccin! Eu sunt pro unui vaccin, dar nu a unuia făcut pe genunchi care poate avea efecte secundare”, a spus Monica Pop.

”Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a declarat medicul.

Atunci când i-a întrebat și pe gazdele emisiunii despre vaccinare, Monica Pop a izbucnit.

„Cum n-aveți informația, domnul Ursu? Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie, Doamne ferește!, după vaccinul asta?! Cum poți să știi inducția genetică pe care o face asta, atât de scurt? Peste 5 ani ne putem vaccina! Categoric!”, a spus Monica Pop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *