Monica Anghel, mai slabă cu 30 de kg. Cum arată acum?

După ani întregi în care s-a luptat cu kilogramele în plus, îndrăgita artistă a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Pe fondul unor probleme de sănătate, la nivelul coloanei vertebrale, Monica Anghel a decis să slăbească. Și a reușit! Artista cântărește mai puțin cu 30 de kilograme, iar aspectul ei fizic e total schimbat.

Monica Anghel, mai slabă cu 30 de kg

După ce problemele de sănătate și-au făcut apariția, iar medicii i-au recomandat să slăbească, Monica Anghel a decis să scape de kilogramele în plus. La un an de când și-a schimbat viața, artista cântărește cu 30 de kg mai puțin. Mai nou, ea și-a schimbat și look-ul, abordând unul tineresc și cool.

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport”, a povestit Monica Anghel pentru Click.

Și-a schimbat look-ul

Astăzi, Monica Anghel afișează un look tare diferit. Ea a optat pentru o coafură pixie și o nuanță de blond deschis. Într-o fotografie recentă, artista apare purtând o pereche de ochelari super stylish, care îi vin perfect.

Pesemne, nu doar look-ul a fost actualizat, ci și stylingul. Monica și-a ”revigorat” și garderoba, în ton cu noua siluetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *