Modul cumplit în care Betty a aflat că și-a pierdut mama! Fiica lui Florin Salam face în premieră dezvăluiri dureroase: „Nu pot nici acum să…”

Betty Salam și-a pierdut mama când încă era un copil, dar a înțeles atunci că părintele ei drag nu va mai fi alături de ea pe parcursul vieții. Durerea pe care a simțit-o este fără margini, spune fiica lui Florin Salam. Ea a vorbit în premieră despre pierderea mamei sale în cadrul unui interviu televizat la Star Matinal.

Vedeta a mărturisit că a avut un șoc atunci când a aflat că mama ei s-a stins din viață și spune că din acel moment s-a maturizat foarte mult.

„Nu eram acasă când s-a întâmplat, eram la prietenul tatălui meu, tata ne-a dus acolo să stăm cât el era cu mama în spital. Şi eu, şi fratele meu, am fost ţinuţi departe de tot ceea ce se întâmpla. Tata ne-a anunţat, a fost un şoc, nu îmi venea să cred. Din acel moment am simţit că m-am maturizat foarte mult.

Aveam 7 ani când mama a murit, nu pot nici acum să spun ce am simţit. Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Lucrurile acestea nu se explică, doar cine trece prin aşa ceva poate să înţeleagă.

 

De la mama am moştenit simplitatea, suntem oameni simpli şi modeşti. Tata ne-a ajutat foarte mult să trecem peste suferinţă. În fiecare zi simt lipsa mamei mele…”, mărturisește Betty Salam.

Florin Salam, prima întâlnire cu ginerele său

Betty Salam se iubește cu Cătălin Vișănescu, iar împreună formează unul dintrecele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica lui Florin Salam a vorbit despre momentul în care l-a prezentat pe iubitul ei tatălui său.

Ea spune că părintele ei

a fost reținut la început, dar în prezent cei mai importanți bărbați din viața ei se înțeleg de minune. „Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *