Medicul Erou, Radu Zamfir, CLIPE GRELE! Dumnezeu să-l aibă în pază

Tatăl medicului Radu Zamfir, Mihai Zamfir, internat la ATI 7 zile cu COVID-19: ”N-aș fi vrut ca Radu să ajungă în situația asta, să-și opereze părintele”

Mihai Zamfir, în vârstă de 78 de ani, tatăl medicului Radu Zamfir, a fost operat de urgență de o peritonită perforată, iar fiul său a participat la operația dificilă. Bărbatul a fost infectat cu COVID-19, a fost internat pentru un control de rutină și din păcate lucrurile s-au complicat.

„M-am internat… am crezut eu că pentru o zi-două. Și când colo am stat vreo două săptămâni bune pentru că au mai survenit niște alte complicații. Am stat o săptămână la Terapie Intensivă. Nu am avut simptome specifice coronavirusului, m-am testat întâmplător. Cred că am luat virusul din tren. M-am izolat la începutul pandemiei, acasă, la țară, și am rărit interacțiunile cât s-a putut”, a spus Mihai Zamfir, tatăl medicului Radu Zamfir, în exclusivitate pentru Antena 3.

Tatăl medicului Radu Zamfir: ”Am trecut prin mâinile lui Radu, care a avut toată grija de mine”

”N-aș fi vrut să fiu în pielea lui, să fiu în situația să își opereze părintele. Fiul meu a fost un pic mai mult decât un erou pentru mine. Am trecut printr-o situație gravă, dar niciun moment nu am avut senzația de pericol”, a mărturisit tatăl medicului Radu Zamfir, care a fost externat chiar înainte de Crăciun, pe 23 decembrie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *