Lovitură cumplită pentru Raed Arafat! I se cere demisia de urgență. De ce e acuzat

Ies la iveală acuzații extrem de grave la adresa șefului DSU, Raed Arafat. Un fost ministru face dezvăluiri incredibile după dezastrul de la spitalul din Piatra Neamț. Mai mult, cere demiterea imediată a lui Arafat. Procurorii ar putea investiga toate achizițiile directe făcute de către DSU.

Trăim într-un timp Orwell (1984), în care obligațiile sunt distorsionate după cum bate vântul sau opinia omului politic.

Incendiul de la Piatra Neamț se poate replica oricând, la orice spital public din țară. Sunt spitale vechi, nu au aparatură modernă, toate utilitățile sunt cârpite și se fac improvizații aducătoare de moarte. În România de azi corupția, prostia, politizarea, incompetența ori nepotismul ucid în continuare.

Nu mai încercați să ne prostiți cu răspunderea colectivă care înseamnă că nu răspunde nimeni. Răspunderea personală este singura care funcționează de când lumea, ca și plata despăgubirilor din banii celor găsiți vinovați penal sau responsabili în procese civile.

Iar potrivit CEDO, nu există moarte violentă a oamenilor aflați în grija statului fără vinovați, iar ancheta și judecata trebuie să fie rapide, eficiente și imparțiale.

 

Potrivit RECORDER, pe 18 martie 2020 Guvernul a dat « un împrumut de 1,15 miliarde lei (peste 230 milioane de euro)”, pentru cumpărarea unor echipamente medicale. “Astfel, statul roman își punea speranțele și banii în mâinile unui singur om: Adrian Ionel, directorul general al Unifarm ».

În aceste momente dramatice, constat că există nu doar “intelectuali, dar idioți, ci și politiceni la fel” (Nassim Nicholas Taleb). Ecranele sunt acaparate de politicieni semidocți, agramați, gogomani, responsabili cu binele poporului pe care îl pregătește de alegeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *