Liviu Vârciu, mesaj disperat pe Internet! Prezentatorul face apel la bunătatea oamenilor: “Se află în stare foarte gravă…”

Se cunoaște deja faptul că Liviu Vârciu este un familist convins. De cele mai multe ori, prezentatorul postează fotografii alături de familia lui și se implică în multe cazuri sociale. De data aceasta, vedeta a transmis un mesaj neașteptat pe Internet, unde cere ajutorul urmăritorilor lui. 

iviu Vârciu, mesaj disperat pe Internet

În ultima postarea pe care a făcut-o, Liviu a prezentat un caz social care l-a impresionat extrem de tare. De asemenea, cântărețul apelează la bunătatea oamenilor și își dorește ca aceștia să o ajute pe Andra, tânara din clasa a IV-a, care are mare nevoie de ajutor. Fata este diagnosticată cu anemie aplastică, având o formă foarte severă și are nevoie urgent de sânge.

”Andra, elevă în clasa a IVa-a, are mare nevoie de ajutor. Este diagnosticată cu anemie aplastică formă foarte severă, iar de săptămâna trecută se află în stare foarte gravă la terapie intensivă în Cluj Napoca. I se administrează permanent trombocite, însă rezerva existentă nu e suficientă pentru ea. Fetița se numește Hadade Andra, data nașterii: 17.01.2010, A2 Rh+, Pediatrie 2, momentan la ATI la Pediatrie 1, Cluj Napoca. În speranța oricăui ajutor, mulțumesc din suflet”, este mesajul postat de Liviu Vârciu

Pe contul lui de socializare, au apărut mai multe fotografii cu fetița, iar Liviu îi îndrumă pe toți oamenii din mediul online să meargă să doneze pentru Andra, ținând cont de faptul că se poate dona din orice parte a țării.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *