La 48 de ani, Cristina Spătar și-a făcut iubit de… 27! Dar stai să vezi cum a cucerit-o noul bărbat din viața ei

Cristina Spătar a trecut prin momente dificile, în urma divorțului de fostul soț. Însă, de mai bine de patru ani se iubește cu Tiberiu Vărzaru, un bărbat mai tânăr ca ea, dar care o face extrem de fericită.

Cristina Spătar, mândră de relația iubitului ei cu cei doi copii ai ei

Cristina Spătar trece prin momente extrem de grele. Vedeta a divoțat și și-a pierdut și mama, dar în tot acest timp l-a cunoscut și pe omul alături de care vrea să își petreacă viața.

Cristina Spătar se iubește cu Tiberiu Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor. În noaptea dintre ani, cei doi au postat prima fotografie împreună. Vedeta a ieșit public, după ani e zile, în care a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copiilor ei de când a divorțat. Cristina Spătar a vorbit și depre o presupusă căsătorie cu actualul partener.

”Nu ne căsătorim, eu nu vreau, dar el zice că da. Nu suntem pregătiți pentru așa ceva, avem doar patru ani jumătate de când suntem împreună, poate peste vreo 20”, a spus Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Deși vedeta nu vrea să afișeze prea mult din relație în public, Cristina Spătar și-a lăudat partenerul.

”Eu nu vreau să postez nimic cu el, dar de Revelion eram fericiți și am pus o fotografie. Locuim împreună, ieșim împreună, peste tot suntem împreună. El e vărsător și eu sunt gemeni, se spune că este o compatabilitate mare, și chiar așa e. Cred că în altă viața am fost o familie, dar ne mai certăm și noi. Dar el este matur și inteligent. E faină relația noastră, nu ne-am plictisit niciodată unul de celălalt”, a spus veedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *