„La 25 de ani m-am căsătorit cu șeful meu, Pavel. El avea 60 de ani, dar nu vă imaginați că mi-a plăcut, ci am fost forțată să-l iau de bărbat. Mi-a spus că-și dorește un copil, dar că la vârsta lui nu mai poate. Nici mie nu-mi vine să cred de ce-am fost în stare. După câteva vizite la medicul stomatolog, am rămas gravidă. Nu, nu ginecolog, ci chiar stomatolog.” De necrezut cum s-a întâmplat totul și ce-a urmat cu soțul ei

0 17,428
loading...
loading...

„La 25 de ani m-am căsătorit cu șeful meu, Pavel. El avea 60 de ani, dar nu vă imaginați că mi-a plăcut, ci am fost forțată să-l iau de bărbat. Mi-a spus că-și dorește un copil, dar că la vârsta lui nu mai poate. Nici mie nu-mi vine să cred de ce-am fost în stare. După câteva vizite la medicul stomatolog, am rămas gravidă. Nu, nu ginecolog, ci chiar stomatolog.” De necrezut cum s-a întâmplat totul și ce-a urmat cu soțul ei.

Cand ai alaturi un barbat cu mai bine de treizeci de ani mai in varsta, e greu de presupus ca v-a unit dragostea. Pe Pavel l-am luat de sot la insistentele mamei care m-a impins mai intai sa-l seduc, dar ulterior am inceput sa-l iubesc. Apoi, am facut si un copil cu alt barbat dar „parteneriatul” cu Pavel se pare a fost cea mai buna afacere.

De mica mama mi-a condus fiecare miscare. Am facut balet pentru ca asa si-a dorit ea, am purtat parul lung, pentru ca asa-i placea ei, m-am dus la scoala aleasa de ea, invitam acasa colegii care-i placeau ei, iar la 22 de ani mi-a spus ca trebuie sa ne mutam la Bucuresti, sa prindem un „peste” mare, care sa ne asigure un trai fara griji.

Dupa ce am dat bacalaureatul, am fost la mare cu o prietena si parintii ei, singura vacanta fara mama. Atunci l-am cunoscut pe Adrian si nu m-am mai putut desparti de el, chiar daca relatia noastra insemna, de fapt, telefoane de ore intregi, e-mailuri, discutii pe Skype mai tarziu si rareori cateva ore petrecute impreuna.

Adrian locuia la sute de kilometri distanta, muncea si avea rostul lui, nu putea lasa totul balta pentru mine, desi ma iubea si el. Mi-a propus sa ne casatorim si sa il urmez, dar stiam ca mama nici n-ar vrea sa auda de un sarantoc ca el.

loading...
loading...
loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.