INCREDIBIL! LAMBADA, DESFIGURATĂ DE TZANCĂ URAGANU! BĂTAIA A AVUT LOC LA CEREREA AMANTEI

Un nou scandal se prefigurează în lumea maneliștilor. Lambada, soția lui Tzancă Uraganul a fost bătută din nou, iar de data aceasta se pare că totul s-a întâmplat la cererea amantei.

 

În mediul online au apărut din nou imagini cu soția manelistului care este desfigurată. Este pentru a doua oară când un episod de acest gen are loc, iar de data aceasta, potrivit unor apropiate ale femeii, totul s-a întâmplat la cererea Mădălinei Miu. 

Lambada, desfigurată de Tzancă Uraganu! Bătaia a avut loc la cererea amantei  - Cancan.ro

Imaginile și întreg contextul poveștii au fost oferite pe una dintre rețelele de socializare, de două influencerițe, Tina și Reea, apropiate alei soției lui Tzancă. Potrivit spuselor acestora, Mădălina Miu i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă, ca dovadă că a respectat condițiile pentru împăcare.

Lambada, bătută de Tzancă

Răsturnare de situație! Tzancă Uraganul îi dă Lambadei palatul din  Ploiești, după apariția imaginilor cu ea bătută! ”Uitați ce maltratată e” -  WOWBiz

Nu este pentru prima dată când un astfel de episod are loc între cei doi. În urmă cu o lună, un alt episod violent și-a făcut apariția. Atunci au apărut câteva imagini cu Lambada desfigurată și s-a spus că femeia a fost bătută de către soț și obligată să avorteze. 

„Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule.

Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu Lambada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *