Incendiu de ultim moment. Traficul a fost oprit pentru a permite accesul pompierilor

Incendiu de ultim moment la o casă de vacanţă din localitatea Soveja. Traficul pe DN 2L este oprit pentru a permite intervenţia pompierilor.

Pompierii din Vrancea intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a cuprins o casă de vacanţă situată în localitatea Soveja. Mai multe persoane care se aflau în vilă au ieşit înainte de venirea pompierilor. Traficul pe DN 2L este blocat pentru a permite intervenţia pompierilor.

Trafic oprit pentru a opri flăcările 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, incendiul a fost anunţat în jurul orei 9.45. Acolo s-au deplasat 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta generalizat, la întreaga casă de vacanţă, cu parter plus etaj, pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi.

Mai multe persoane care se aflau în vilă se evacuaseră înainte de sosirea pompierilor, astfel că până în acest moment nu sunt victime.

Traficul pe DN2 L Tecuci-Lepşa este blocat în zona în care este casa de vacanţă şi deviat pe o rută ocolitoare, pentru a permite intervenţia pompierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *