Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Operioadă, Teo Trandafir a preferat să locuiască cu chirie, împreună cu fiica sa, Maia. Dar, în vara lui 2019 și-a cumpărat o casă superbă, în zona de nord a Capitalei, în care se spune că a investit sute de mii de euro. Însă, Teo are câteva reguli stricte în ceea ce privește casa ei și nu se abate niciodată de la ele, fie ce-o fi.

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, s-au mutat în 2019 în casă nouă, după o perioadă în care au ales să stea cu chirie pentru a termina de renovat și amenajat noua locuință.

Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta. Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat’, declara Teo pentru Libertatea, la vremea aceea.
Vedeta a apelat și la serviciile unei firme care să se ocupe cap coadă de locuința ei, în speranța că durata de așteptare va fi mai mică. Însă a fost nevoită să rezilieze contractul și să se ocupe personal: Am vrut să găsesc o cale de mijloc, am angajat o firmă, mai bine stăteam liniștită în banca mea. După care am pus eu osul, am văzut că nu e bine așa. Că firma, dacă e să te iei după ea, te muți în 2080‘, mai spunea Teo atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *