FIUL CEL MARE AL ARTISTEI ANAMARIA POP, MESAJ SFÂȘIETOR: „ȚI-AM LUAT BLUZA ȘI MI-AM PUS-O LA NAS DOAR CA SĂ-ȚI MAI SIMT MIROSUL…”

Cunoscută solista de muzică populară Anamaria Pop și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Artista se afla la volan, duminică după-amiază, îndreptându-se spre Baia Sprie, unde trebuia să cânte la sărbătoarea orașului.

Mesajele de condoleanțe care curg pe Facebook sunt sfâșietoare. Unul dintre ele a fost postat chiar de fiul cel mare al artistei.

În zona localității Cicârlău, artista care abia împlinise 36 de ani a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil prin partea stângă a direcției de mers, izbindu-se violent de un copac.

La fața locului a ajuns urgent un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare, însă femeia nu a mai putut fi salvată. Un pasager care ocupa locul din dreapta a fost transportat la spital cu fracturi.

Anamaria Pop ar fi adormit la volan

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, la fața locului nu există urme de frânare, cel mai probabil, artista ar fi adormit la volan. „Primele informaţii au relevat că o femeie care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoarea auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

„La faţa locului s-a acţionat cu două echipaje, unul de descarcerare şi unul de stingere, precum şi cu un echipaj SMURD, Terapie Intensivă Mobilă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

Sursa si continuare >> AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *