Fără cuvinte! Bărbat de 75 de ani, mort la 2 ore de la vaccinarea anti-covid-19. Ce a pățit, de fapt

Un bărbat de 75 de ani a murit la 2 ore de la vaccinarea anti-covid-19. Ce a pățit, de fapt, vedeți în articolul de mai jos.

Un israelian de 75 de ani a murit la două ore după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, locuitor în nordul Israelului, a murit în urma unui infarct la circa două ore după ce a fost vaccinat împotriva virusului ucigaș, a anunțat Ministerul Sănătății, citat de Jerusalem Post.

Bătrânul avea condiții preexistente și suferise de atacuri de cord în trecut, a anunțat ministerul. De asemenea, directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, a lansat o anchetă în legătură cu acest incident. ”Împărtășim durerea familiei”, a spus Chezy Levy într-un comunicat.

Cum a murit bărbatul de 75 de ani

Bărbatul a fost injectat în jurul orei 8:30 la o clinică, după care a rămas în cadrul unității, conform procedurii, pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a se vedea dacă va avea efecte secundare. După ce acesta s-a simțit bine, clinica l-a eliberat.

Directorul medical Chezy Levy a menționat că primele concluzii arată că nu ar exista legătură între moartea bărbatului și vaccinarea acestuia.

Pfizer anunțase că două persoane au decedat după ce au fost vaccinate

În plus, trebuie precizat faptul că, după ce Pfizer a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, la începutul acestei luni, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul. Unul dintre decedați a fost ”imunocompromis”, ceea ce înseamnă că persoana respectivă avea o apărarea imună scăzută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *