Explozie foarte puternică în Marea Britanie. “Sunt mai multe victime”

UPDATE 20.00. Patru persoane au fost ucise şi o alta rănită într-o explozie survenită joi la o uzină de tratare a apei de lângă Bristol, în Anglia, a relatat cotidianul Times preluat de Reuters. 

Serviciul de pompieri și salvare din Avon a declarat că a fost chemat la 11:22 dimineața la o explozie mare care s-a produs la depozitul din zona industrială din Avonmouth situată lângă Bristol, la aproximativ 120 de mile (peste 195 kilometri) vest de Londra.

“Putem confirma că există mai multe victime la fața locului”, a spus un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri. Pompierilor li s-au alăturat la fața locului ofițerii de poliție Avon și Somerset și medicii de la Serviciul de Ambulanță Sud-Vest.

„Incidentul este în curs”, au precizat oficialii din echipele de prima intervenție, potrivit Sky News. Martorul Jawad Burhan a spus că există un „elicopter care caută oameni dispăruți” și că poliția a închis un drum din apropiere care ducea până la depozit, despre care credea că era folosit ca un centru de deșeuri.

Martor: Explozia a zguduit clădirile

Compania care operează stația de epurare a apelor reziduale a anunțat că aceasta a fost închisă temporar. Circulația în zonă a fost restricționată, pentru a permite echipelor de salvare să ajungă la locul exploziei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *